Β? ανακοίνωση ? 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Σχολικών και Διοικητικών Ιστότοπων (υπηρεσιών) Δυτικής Ελλάδας

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης (ΠΔΕ) Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη βράβευση των καλύτερων ιστότοπων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών (κατηγορία Π.Ε), Γυμνασίων και Λυκείων (κατηγορία Δ.Ε.), καθώς και Διοικητικών Μονάδων (ΔΔΕ και ΔΠΕ) στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η επιβράβευση των σχολικών και των διοικητικών μονάδων μέσω των δημιουργών (εκπαιδευτικών ή διοικητικών υπαλλήλων) που συντηρούν τους σχετικούς ιστότοπους. Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής είναι η 14η Δεκεμβρίου 2012.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι σχολικοί και διοικητικοί ιστότοποι που

  • ανήκουν στις εξής κατηγορίες: Πρωτοβάθμια (νηπιαγωγεία, δημοτικά Σχολεία,Δευτεροβάθμια (Γυμνάσια, Λύκεια) και διοικητική ( Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης)
  • ακολουθούν τους όρους χρήσης του ΠΣΔ, εφόσον φιλοξενούνται σε αυτό
  • δεν αποτελούν διαδικτυακούς τόπους τάξεων ή τμημάτων ή ατομικές (εκπ/κών).

Επιπλέον, δεκτές γίνονται οι αιτήσεις συμμετοχής ιστολογίων (blogs) τα οποία φιλοξενούνται στο ΠΣΔ ή σε άλλους παρόχους, ακολουθώντας τους όρους χρήσης του ΠΣΔ (http://blogs.sch.gr/termsofuse/). Θα βραβευτούν:

  • οι καλύτεροι ιστότοποι σχολικών μονάδων ανά κατηγορία (Π.Ε και Δ.Ε.) στην περιφέρεια και πιο συγκεκριμένα: ο 1ος ιστότοπος Νηπιαγωγείων, ο 1ος ιστότοπος Δημοτικών Σχολείων, ο 1ος ιστότοπος Γυμνασίων (και Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις)  ο 1ος ιστότοπος ΓΕΛ (Γενικών Λυκείων και Μουσικών) και ο 1ος ΕΠΑΛ (Επαγγελματικών και ΕΕΕΕΚ), στην περιφέρεια.
  • ο 1ος καλύτερος ιστότοπος διοικητικών μονάδων (ΔΠΕ, ΔΔΕ) και η 1η καλύτερη υπηρεσιακή δομή (ΚΠΕ, ΚΕΠΛΗΝΕΤ, ΕΚΦΕ, ΚΕΔΔΥ, ΚΕΣΥΠ, ΣΣΝ, Σχολικών Δραστηριοτήτων ή Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) στην  περιφέρεια.

Οι αξιολογητές (Απόφαση Ορισμού Επιτροπής Αξιολόγησης) είναι εμπειρογνώμονες και κρίνουν τις εργασίες βάσει κριτηρίων για να επιλέξουν τον κατάλογο των τελικών νικητών. Η απόφαση τους είναι οριστική και αμετάκλητη. Η αξιολόγηση επικεντρώνεται τόσο στο ίδιο το site όσο και στα συμπληρωμένα πεδία από τους υποψήφιους στη φόρμα εγγραφής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *